Title of a News Article

Eyyübiyeli gençlere madde bağımlılığının zararları anlatıldı

Eyyübiyeli gençlere madde bağımlılığının zararları anlatıldı
banner206

HABER: OSMAN KAYA

Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin organizasyonunda gerçekleşen ve Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman tarafından Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda öğretmenlere yönelik  “Apaçi Gençlik ve Madde Bağımlılığı” konferansı düzenlendi.

Düzenlenen konferansa; Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Şube Müdürleri, Okul Kurum Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Rehberlik Öğretmenleri katıldı.

Konferansta açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, ‘ortak değerlerimizi paylaşma ve ortak gelecek inşa etmek adına duygu ve düşüncelerimizi birbirimizle paylaşmamız gerektiğini bu vesile ile bu tür konferansların hayırlara vesile olmasını, Apaçi Gençlik konulu konferansın gençlerimize yeni kapılar açmasını temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konferansta madde bağımlılarının yaşamlarına girerek onların duygu ve düşüncelerine birebir tanık olarak yaşadıklarını ve bu gençlerimiz için yapılması gerekenleri, öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki etkinliklerini kullanmaları için yapmaları gerekenleri anlatarak tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman seminer sonrasında “APAÇİ GENÇLİK” kitabını seminer sonrasında imzaladı. Verdiği konferansla dinleyenler tarafından beğeniyle karşılandı.








Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195