Title of a News Article

Flaş! O kişiler hakkında işlem yapılacak

Flaş! O kişiler hakkında işlem yapılacak
banner206
 Şanlıurfa'da okul kıyafeti almak için velileri belli mağazalara yönlendiren idareciler hakkında işlem başlatılacağı duyuruldu.

Okul aile birliğinin aldığı karar doğrultusunda okul kıyafeti giyme yükümlüğü bulunan bazı okul idarecilerinin velileri belli mağazalara yönlendirdiği şikayetleri üzerine Milli Eğitim Müdürü, açıklama yaptı. 

Velilerin son zamanda artan şikayetleri üzerine yapılan açıklamada okul kıyafetlerinin istenilen özellik ve şartları sağlayan herhangi bir mağazadan alınabileceği vurgulanarak, "Milli Eğitim Bakanlığımızın yayınlamış olduğu yönetmelik gereğince okul kıyafetleri okul aile birliklerimizin oy çokluğuyla aldığı karar neticesinde belirlenir ibaresi mevcuttur. Okul aile birlikleri tarafından alınan kararlar doğrultusunda belirlenen kıyafetler velilerimiz tarafından istedikleri mağazadan alabilmelerinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Okul kıyafetlerinde istenilen özellik ve şartları sağlayan herhangi bir mağazadan bu ürünler satın alınabilir. Velilerimizi zorlayıcı tek bir mağazaya yönlendirici işlemlerde bulunan idareciler hakkında gerekli işlemler ivedilikle yapılacaktır" denildi.

AJANS URFA

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195