Title of a News Article

Gençler Haliliye'nin o birimine yoğun ilgi gösteriyor

Gençler Haliliye'nin o birimine yoğun ilgi gösteriyor
banner206

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) açıklanmasının ardından danışmanlık hizmeti vermeye başladı.  Haliliye Belediyesi tarafından oluşturulan tercih merkezlerinde yoğunluk devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sınavlara hazırlık döneminin yanı sıra tercih dönemlerinde de gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Eğitim öğretim dönemi boyunca sınavlara hazırlık kursları veren Haliliye Belediyesi,  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinde gençlerin daha doğru tercih yapmaları adına iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik Merkezinde sunulan tercih merkezlerine yoğun ilgi devam ediyor. 29 Temmuz Pazartesi sona erecek olan tercih başvuruları öncesi gençlerin daha doğru karar vermesi adına Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki rehber danışman hocaları ile Haliliye Belediyesi Tercih Merkezleri hizmet vermeye devam ediyor. Sınavlara Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik Merkezinde hazırladığını belirten öğrenciler, “Sınav sonrası da Haliliye Belediyesi bizleri yalnız bırakmadı. Sınavların açıklanmasının ardından buradaki hocalarımız bizlere tercih konusunda yardımcı oluyorlar. Böylesi imkanlar sunduğu için başta Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Tercih merkezlerimiz 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecektir. 23 Temmuz başlayan tercihler 29 Temmuzda son bulacak.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195