Title of a News Article

Görme engelliler için kurs açtırdı

Görme engelliler için kurs açtırdı
banner206
Haliliye Belediyesi, bir ilke daha imza atarak, görme engelli vatandaşları yönelik E-KPSS kursu açtı. Kursu ziyaret eden Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi ilklerin ve yeniliklerin Belediyesi olmaya devam edecektir” dedi.

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet yarışında öncü olma hedefi ile çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğitim sanat, kültür ve daha birçok branşta kurslarını sürdürürken, Şanlıurfa’da bir ilke imza atarak görme engelli vatandaşların için E-KPSS kursu açtı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, açılan kursu ziyaret ederek, kurs öğrencileriyle sohbet etti. Belediye Başkan Yardımcılarının ve birim amirlerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin vatandaşların sosyal yaşamın her karesinde yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Kurs ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelleri Günü münasebetiyle Haliliye Belediyesi görme engelli kardeşlerimiz için E-KPSS ile ilgili kurs başlattık. Kursumuz başlamış durumda inşallah görme engelli kardeşlerimiz topluma daha yararlı bireyler haline getirilmesi adına bizler burada kurslarımız vereceğiz. Engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Bizlerden bir de servis talepleri, oldu. Bu servis taleplerine de yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Haliliye Belediyesinin vatandaşların yanında olmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Canpolat konuşmasını şöyle devam etti:
“Hep birlikte Haliliye Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sosyal anlamda hayatlarını her karesinde yer almak adına, onların hayatlarını kolaylaştırmak adına belediyemiz vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecektir. Görme engelli vatandaşlarımız için açtığımız kursumuzda bölgede ve Şanlıurfa’da tektir. Haliliye Belediyesi ilklerin ve yeniliklerin Belediyesi olmaya devam edecektir.
Başkan Canpolat, ziyaretin ardından buradan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195