Title of a News Article

Haliliyeli öğrencilere moral depoladılar...

Haliliyeli öğrencilere moral depoladılar...
banner206

Haliliye Belediyesi, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kurslarında kayıtlı öğrencilere yönelik moral etkinliği düzenledi.

Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kurslarındaki eğitimler, YKS’n,n hafta sonu yapılması ile birlikte sona erdi. Sınav öncesi öğrencileri düşünen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gençler için moral ve motivasyonlarını yükseltmek adına program düzenlenmesi talimatı verdi. Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Haliliye Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Haydarlı ve kurs öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Düzenlenen kokteylde öğrenciler ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Ağcan, gençlerin stresini azaltmaya yönelik tavsiyelerde bulundu. 
Sınava katılacak tüm adaylara başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Ağcan, Haliliye Belediyesi olarak sınav sonrası tercih noktasında da destek olacaklarının müjdesini verdi.

Moral etkinliğinde öğrencilere 8 ay boyunca eğitim veren öğretmenlere teşekkür plaketleri taktim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195