Title of a News Article

Harran'da heyecan devam ediyor...

.

Harran'da heyecan devam ediyor...
banner206
  Harran Üniversitesinde mezuniyet heyecanı devam ediyor. Üniversiteye bağlı Veteriner Fakültesinde 70 öğrenci mezun oldu.
Veteriner Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Rektör yardımcısı Prof.Dr Şerafettin Çelik, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr Mehmet Avcı, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Törende, fakülte birincisi İbrahim Köse, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Dekan Prof.Dr. Mehmet Avcı ve Rektör Prof.Dr Ramazan Taşaltın günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. Okul birincisi İbrahim Köse’nin yaş kütüğüne plaket çakması ile devam eden törende dereceye giren öğrenciler diplomalarını Rektör Prof.Dr Ramazan Taşaltın ve protokol üyelerinin elinden alırken, düzenlenen tören Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Doç.Dr. Sevil Erdenliğ Gürbilek’in mezun olan öğrencilere veteriner hekim andını okutması, bahçede kep atma ve öğrencilerin halay çekmeleri ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195