Title of a News Article

Harran Üniversitesi Birincilerine ödül

Harran Üniversitesi Birincilerine ödül
banner206
 Harran Üniversitesinde, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında fakültelere birincilikle yerleşen öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç imzalı başarılı belgeleri, öğrencilere Fen-Edebiyat Fakültesi toplantı salonunda yapılan düzenlenen tören ile öğrencilere verildi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, yerleştikleri fakülteleri birincilikle kazanan öğrencileri tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

Üniversitenin Senato üyelerinin de hazır bulunduğu törende öğrenciler kutlama belgelerini öğrencilere veren Rektör Taşaltın yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Bugün 2016-2017 eğitim öğretim yılında fakültelerimize birincilikle yerleşen öğrencilere başarı belgelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ederim. İnşallah birincilikle girdikleri fakültelerimizi yine birincilikle bitirip Ülkemize ve ailelerimize faydalı birer insan olurlar. ben sonata üyelerimizin huzurunda bir kez daha bu başarılı öğrencilerimizi tebrik edip, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başarıları belgelerini alan öğrenciler; Eğitim Fakültesi Vedat Başkan, Fen-Edebiyat Fakültesi Medine Fıratoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Hasan Celal Demir, İlahiyat Fakültesi Ayşe Aslıhan, Mühendislik Fakültesi Elif Şen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Şilan Örenç, Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Behçet Yıldırım, Tıp Fakültesi Hasan Esin, Veteriner Fakültesi Yunus Güngör, Viranşehir Sağlık Yüksekokulu İlknur İnci, Ziraat Fakültesi Serkan Bodur, Beden Eğitimi ve Spor yüksekokulu, Esra Sağlam ve Devlet Konservatuvar bölümü Ahmet Volkan Tepecik oldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195