Title of a News Article

Harran Üniversitesi'ndeki turnuva sona erdi

Harran Üniversitesi'ndeki turnuva sona erdi
banner206
 Harran Üniversitesi akademik ve idari personele yönelik salon futbol turnuvası düzenlendi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun şampiyon olduğu turnuvada  Sağlık, Kültür ve Spor daire başkanlığı ikinci, Harran Araştırma hastanesi döner sermaye üçüncü oldu.
Final maçı sonrasında düzenlenen kupa töreninde birinci olan BESYO takımına Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın kupalarını takdim etti.  İkinci olan Sağlık, Kültür ve Spor daire başkanlığının kupasını Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şerafettin Çelik takdim ederken üçüncü olan takıma ise ödülleri Üniversite Genel Sekreteri Mehmet Akif Nacar tarafından verildi.
Düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Taşaltın; “Turnuvaya katılıp centilmence mücadele eden personellerimizi ve sonunda birinci olan BESYO takımımızı özellikle tebrik ederim. Güzel bir turnuva oldu. Bu gibi aktivitelerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Fethi Şanda; “Öğrenci ve personelimize yönelik böyle sportif ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir. İlk olarak FUTSAL turnuvasıyla başladık. Güzel bir turnuva oldu. Öğrencilerimizin boş zamanlarını güzel etkinliklerle süslemeye devam edeceğiz. Bundan sonraki etkinliklerimize öğrencilerimizin ve personelimizin yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum” dedi.
Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Spor yüksek Okulu spor salonunda düzenlenen turnuvaya 9 takım katıldı. Yaklaşık bir ay devam eden turnuvada, BESYO ile Sağlık, Kültür ve Spor daire başkanlığı futbol takımları arasında oynanan final maçı BESYO’nün galibiyetiyle sonuçladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195