Title of a News Article

Hilvan'da 12 derslik ortaokulun açılışı yapıldı

ŞANLIURFA Valisi Abdullah Erin, Hilvan'da yapımı tamamlanan12 derslik Mustafa Kemal Ortaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Hilvan'da 12 derslik ortaokulun açılışı yapıldı
banner206

 

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan ortaokulun açılışına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkan Vekili Ali Şıldır, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Tanrısever, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Emniyet Müdürü Salih Köse ile ilçe protokolü katıldı.

Hilvan Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan ve Hilvan'daki ikili eğitim sistemini tekli eğitime dönüştürecek 12 derslik Mustafa Kemal Ortaokulu'nun açılışında konuşan Vali Abdullah Erin, 'Eğitimde adından söz ettiren Hilvan'da böyle bir okulun kazandırılması noktasında emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanlığımıza, yer tahsisinde bulunan Hilvan Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılar dilerim' dedi.

Açılışta, Hilvan'ın eğitimde hak ettiği yeri yapılan yatırımlarla bulacağını belirten Kaymakam Furkan Duman 'İlçemiz Eğitim konusunda ciddi bir atağa çıkmış ve güzel başarılar kaydetmektedir. Bu başarıların elde edilmesinde, emek veren öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile ciddi destekler veren Hilvan Belediyesi'ne teşekkür ederim. Ortak emekle meydana gelen bu başarılarla Hilvan ilçemiz Türkiye'de hak ettiği yere geleceğine inanıyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' şeklinde konuştu.

İçinde müzik, sanat ve fen atölyelerini barındıran örnek projesiyle eğitim yükünü azaltacak yeni okulun açılışında söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, ikili eğitimden tekli eğitime geçişi sağlayan 12 derslik yeni okulumuzun öğrenci ve öğretmenler üzerinde ciddi bir moral ve motivasyon oluşturacak ve bu da eğitime pozitif olarak yansıyacaktır dedi.

Açılış programı, öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi ve katılımcıların okulu incelemesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195