Title of a News Article

Hilvan'da Kursiyer Bayan Kuaförler İşbaşında

Kursiyer bayan kuförlerlerden küçük kızlara jest

Hilvan Belediyesi tarafından kurulan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi bünyesinde kuaförlük eğitimi gören kursiyerler Cumhuriyet Bayramı öncesinde Hoşin Mahallesine giderek kız öğrencilerin saç bakımlarını yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde Hilvan Belediyesi tarafından kurulan ve bayanlara iş istihdamı sağlamak amacıyla mesleki eğitim veren Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'nde bayan kuaförlük eğitimi gören kursiyerler, ilçenin en büyük kırsal mahallesi olan Hoşin Mahallesinin ortaokul ve ilkokulundaki kız öğrencilerin saç bakımlarını yaptı.

 

Kız öğrencilere, kendi saç bakımlarını nasıl geçekleştirebilecekleri hakkında bilgi veren kurs hocası Beyhan Gümüş, 'Özellikle kırsal mahallelerimizde kuaför ihtiyacını karşılayamayan kızlarımıza, kendi imkanlarıyla neler yapabileceklerini gösterdik. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle törene katılacak olan kız öğrencilerimizi sevindirmek adına da saç bakımlarını yaptık. Bundan sonra periyodik bir şekilde kırsal mahallelerimize gidip bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.

Hilvan Medya

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195