Title of a News Article

Hilvan'da, Voleybol Turnuvasında Dereceye Girenler Altınla Ödüllendirildi

Hilvan'da 24 kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Hilvan'da, Voleybol Turnuvasında Dereceye Girenler Altınla Ödüllendirildi
banner206

 

Hilvan'da 24 kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

 

Hilvan Belediyesi tarafından geleneksel haline getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda derece yapan okul takımlarının ödüllerini Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkan Vekili İsmail Gelez ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut verdi.

 

Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreni öncesinde konuşan Hilvan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut;

'Maarif davası büyük bir davadır, ülke davasıdır. Bir kara parçası olan ülkeyi anlamlı kılan, öğretmenlerin yetiştireceği vatansever nesillerle anlam kazanır' diyerek öğretmenlik mesleğinin üstlendiği sorumluluklarını dile getirdi.

 

Salonda toplanan öğretmenlere seslenen Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, eğitim ve öğretimin önemine değinerek;

 

'Bir milletin irfan ordusu olmadığı sürece, muharebe meydanında hangi savaşı kazanırsa kazansın; bu zaferi taçlandırsa da bu süreklilik arz etmeyecektir. Esas olan, irfan ordusunun sürekliliğidir' dedi.

 

Hilvan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımların ödüllerini veren Hilvan Belediye Başkan Vekili İsmail Gelez, belediye eğitim camiasının sürekli bir diyalog ve işbiriği içinde hareket ettiğini belirterek;

'Hilvan Belediyesi, eğitim camiasına gösterdiği ve verdiği desteği her zaman devam ettirecektir. Turnuvada başarılı olan takımları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim' dedi.

 

Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Hilvan Belediyesi'nin eğitime ve eğitimcilere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Program, öğretmenlerden oluşan müzik grubunun konseriyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195