Title of a News Article

HRÜ'de 25. yıl heyacanı

Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun “Harran Üniversitesi’nin 25. Yılı” temasıyla hazırladığı ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiği yılsonu etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.

HRÜ'de 25. yıl heyacanı
banner206
Fen-Edebiyat Fakültesi Küçük Anfi’de düzenlenen etkinliğe Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdiresi Yrd. Doç. Dr. Nazmiye Gürel Cennetkuşu, akademik personel, mezun öğrenciler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Harran Üniversitesi’nin 25. yılına özel hazırlanan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Yabancı Diller Yüksekokul Müdiresi Yrd. Doç. Dr. Nazmiye Gürel Cennetkuşu’nun konuşması ile başladı.
 Konuşmasında öğrencilere iyi niyet ve başarı temennilerinde bulunan Cennetkuşu “Yabancı Diller Yüksekokulu olarak öğrencilerimizi daha donanımlı yetiştirme gayesindeyiz. Başta Mühendislik, Ziraat ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri olmak üzere üniversitemizin altı fakültesinden öğrencilerimize isteğe bağlı hazırlık sınıflarında, çağdaş düzeyde ve yüksek standartta İngilizce eğitimi veriyoruz. Bunun yanı sıra Harüsem, AB Ofisi ve Harran Çocuk Üniversitesi ile yakın işbirliği içinde çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimize bölümlerinde başarılar diliyorum” diyerek Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kuruluşundan, işleyişinden, akademik ve sosyal çalışmalarından söz etti. 
Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık kendi hayatından verdiği örneklerle yabancı dil öğrenmenin önemine değindiği konuşmasında, “Bir yabancı dili tam anlamıyla kullanabilmenin günümüz sosyal ve iş dünyasındaki önemi tartışılmaz bir gerçektir. Akla ilk gelen yabancı dil her ne kadar İngilizce olsa da, bunun yanı sıra konuşabileceğiniz her bir dil, gelecekte kariyer basamaklarını tırmanırken çok büyük katkı sağlayacaktır” dedi. 
Konuşmasının sonunda Prof.Dr. Sarıışık, Yabancı Diller Yüksekokulu yönetici ve akademik personeline teşekkür ederek öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Y
abancı Diller Yüksekokulunun düzenlediği “Harran Üniversitesi’nin 25. Yılı” temalı kompozisyon, video tanıtım ve sunum yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, başarı belgelerini Senato Üyesi Prof. Dr. Esra Siverekli ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdiresi Yrd. Doç. Dr. Nazmiye Gürel Cennetkuşu’nun ellerinden aldılar.
 Yrd. Doç. Dr. Nazmiye Gürel Cennetkuşu gösterdikleri başarıdan dolayı dereceye giren öğrencilerini tebrik etti ve bu başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Program yapılan toplu fotoğraf çekimi ve misafirlere verilen kokteyl ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195