Title of a News Article

İlk Derste Başkan Çiftçi Sürprizi

Öğrencilerin 20 Ocak Cuma günü yaşadığı yarıyıl tatil sevinci, yerini bugün itibariyle yeniden ders heyecanına bıraktı.

İlk Derste Başkan Çiftçi Sürprizi
banner206

Sömestr tatilinin ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için ilk ders zili okullarda çaldı. İlk derste öğrencilerle buluşan Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "2016-2017 Eğitim öğretim yılı ikinci dönemi başladı tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Şanlıurfa’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 615 bin öğrencinin Sömestr tatilinin ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için ilk ders zili okullarda çaldı.
Prof.Abdülkadir Karahan İlkokulundaki öğrencilerle ilk günde bir araya gelen Başkan Çiftçi, eğitimin önemine değindi. Gençleri gelecek olarak niteleyen Başkan Çiftçi: "Bugün güzel bir gün sizler için de güzel bir gün, tatil de ailenizle birlikte dinlendiniz, eğlendiniz. Şimdide ikinci dönem bugün itibariyle başlıyor. Eğitim tek taraflı olmaz. Sadece Anne-Babanın eğitim ile ilgilenmesi yetmez. Herkesin ilgilenmesi gerekiyor. Size değer veriyoruz. Biz çocuklarımıza değer veriyoruz. Bizim kıymetli geleceğimiz olan siz gençleri çok seviyoruz. Öğretmenlerimiz çocuklarımızla ilgileniyor. Çocuklarımızda öğretmenlerinin sözlerini dinleyecekler. Kitap okumaları için gayret gösterecekler.  Okulun kıymetini bilmeliyiz. Okula zarar vermemeliyiz. Ağaçları kesmemeliyiz, çevreye zarar vermemeliyiz. Sokaklar, parklar bizim, her şeyi sizler için yapıyoruz kıymetini bilmeliyiz" diyerek 2016-2017 Eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

  

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195