Title of a News Article

İşte Harran'ın yeni Rektörü...

İşte Harran'ın yeni Rektörü...
banner206
 Harran Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.dr. Mehmet Sabri Çelik atandı. 

Harran Üniversitesinde yıllardır görev yapan bir birinden değerli çok sayıda öğretim üyesinin Rektör olması beklenilirken, Van'lı bir isim Harran Üniversitesine Rektör olarak atandı. Aralarında Prof.dr Abdullah Ekinci, Prof.dr.Kasım Yenigün, Prof.dr Akif Altay gibi isimlerin Harran Üniversitesine Rektör olarak atamasını bekleyen Şanlıurfalılar hayal kırıklığına uğradılar. 
Harran üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın'ın bir süre önce çıktığı Tv proğramında söylediği sözler nedeniyle YÖK tarafından görevden alınmıştı. Harran Üniversitesi ve bir çok Üniversitede çalışan 53 Öğretim üyesi YÖK'e müracaat ederek Harran Üniversitesi Rektörü olmak istemişlerdi. 

YÖK 53 Rektör adayı ile yaptığı mülakat sonucu İstanbul Teknik  Üniversitesi Maden Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Sabri Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Kararname ile Harran Üniversitesine Rektör olarak atandı. 
Harran Üniversitesinin yeni Rektörü 2016 yılında çalıştığı İTÜ'de rektör adayı olmuş ancak 4. sırada yer aldığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195