Title of a News Article

Karnelerini evlerinde aldılar

.

Karnelerini evlerinde aldılar
banner206
 Doğuştan yakalandıkları Cam Kemik hastalığı nedeniyle evde eğitim görmek zorunda kalan Osman Gazi İlkokulu kayıtlı 3. cü sınıf öğrencileri Sara ve Mustafa Hakkı karataŞ’a karneleri Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından evlerinde verildi.

Geçirmiş oldukları hastalığı bir kenara bırakıp eğitimlerini aksatmayan Sara ve Mustafa Hakkı Karataş kardeşler her gün düzenli bir şekilde Öğretmenlerinin vermiş olduğu eğitimle hayata tutunmaya devam ediyorlar.

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Sara ve Mustafa Hakkı Karadaş Kardeşler evde eğitimlerini devam etirebilmelerinde emeği geçen herkese İl Milli Eğitim Müdürü nezdinde teşekkür ettiler .

Öğrencilerin bu okuma azmi karşısında duygulanan Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, öğrencilere sağlıklı bir ömür boyu dileyerek bu azimlerinden dolayı kutladılar.

 arnelerinde Taktir alarak başarılı olarak bir dönemi sonlandıran Sara ve Mustafa Hakkı Karadaş kardeşlere Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından karne hediyeleri de verildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195