Title of a News Article

Kaymakam Çelikkaya “Eğitimde Başarıyı Artırma” toplantısı gerçekleştirdi.

Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, ilçemizde görev yapan lise müdürleri ile kaymakamlık toplantı salonunda “Eğitimde Başarıyı Artırma” toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakam Çelikkaya “Eğitimde Başarıyı Artırma” toplantısı gerçekleştirdi.
banner206

Birecik’teki eğitim faaliyetlerinin ele alındığı, Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı’nın da yer aldığı toplantıda, öğrencilerimiz ile ilgili genel durum değerlendirmesi yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha da başarılı olabilmesi için Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yönetici ve öğretmenlerimizin neler yapabileceği sorusuna hazırlanan istatistiki bilgiler eşliliğinde yanıt arandı.
Eğitim-öğretimin hayati önem taşıdığına değinen Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, tüm okul müdürlerimizden öğrencilerin eğitimlerinde üzerine düşen görevleri yerine getirirken daha da özverili olmalarını istedi.

Gerek Kaymakamlığımız gerekse Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak tüm imkanlarımızla yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olduklarını ifade eden Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, okul yönetici ve öğretmenlerin yapacağı aile ziyaretlerinin öğrencilerin başarısının artırılması açısından önemli olacağını belirterek yapılan tüm çalışmaların oluşturulacak komisyonda her ay değerlendirilmesini istedi. Toplantıya katılım sağlayan okul müdürlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195