Title of a News Article

Kendileri küçük ama yürekleri kocaman!

.

Doğa Koleji 2. Sınıf öğrencileri tarafından şiir dinletisi düzenlendi. Programda elde edilen gelir Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışlandı.

Doğa Koleji 2’inci sınıf öğrencileri Öğretmenleri Çiğdem Ede’nin girişimleri ve Okul İdaresinin katkıları ile velilerine unutulmaz bir gece yaşattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Doğa Koleji Ortaokul Müdürü İsmail Özbilen, öğrenciler ve velileri katıldı.

Doğa Koleji İlkokul Müdürü Leman Akkanat, programın açılışında yaptığı konuşmada, şiirin duyguları anlatmanın en güzel yolu olduğunu belirterek, ‘Öğretmene Çağrı’ başlıklı bir şiirini okudu.  Daha sonra Doğa Koleji 2. Sınıf öğrencileri, sahneye çıktı. Muhteşem performans sergileyen minik öğrenciler, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Şiirlerin öğrencilerin dillerinde hayat bulduğu geceden elde edilen gelir ise LÖSEV’e bağışlandı.

Programın sonunda konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195