Title of a News Article

Kızılay'ın Hilvan çıkarması

Hilvan’da yardıma muhtaç 1000 öğrenci Kızılay tarafından giydirildi.

 

İstanbul Akademik Özel Eğitim Kurumlarının kurucusu iş adamı ve Hilvan Kızılay Şube Başkanı Ahmet Koyunoğlu daha önce memleketi Hilvan’da 5 bin çocuğu giydireceğini söz vermişti.

 

Tuzla Kızılay Şubesi işbirliği yaparak Şanlıurfa’ya sığınan Kobanililere de yardımda bulunan Hilvan Kızılay Şube Başkanı Ahmet Koyunoğlu, toplam 2 bin çocuğa giyim yardımında bulundu.

 

Bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Hilvan Bahçelievler İlkokulunun ana sınıfının döşenmesi ve eğitim materyallerinin alınmasına da katkı sağladıklarını ifade eden Hilvan Kızılay şube Başkanı Ahmet Koyunoğlu ve Tuzla Kadın Kolları Başkanı Fatma Kuzkaya, ana sınıfının açılış töreninde yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımında bulundu.

 

Bahçelievler İlkokulunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Kızılay yetkilileri Ahmet Koyunoğlu ve Fatma Kuzkaya, Kızılay olarak 2013 yılında başlattıkları ve 2 yıl sürecek olan proje kapsamında 30 ilde ana sınıf öğrencilerine yardım sağladıklarını belirtti.

 

Ana sınıfının açılış töreninde konuşan Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay;

 

“Türk Kızılay’ı Türkiye’de sadece kan bağışını toplayan kuruluş olmanın dışında din, dil ve ırk ayırımı yapmadan dünyada 140 ülkeye çeşitli yardım ulaştıran bir kuruluştur. Okulumuza ve öğrencilerimize katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yardımlaşma projesi kapsamında dağıtılan giyim yardımı ve ana sınıf açılış törenine, Hilvan belediye başkan vekili İsmail Gelez, ilçe milli eğitim müdürü Mahmut Baytak, emniyet müdürü Yunus Aydın, okul idarecileri ve diğer kurum amirleri katıldı.

 

Törenin ardından Kaymakam Ahmet Özay belediye başkan vekili İsmail Gelez ve milli eğitim müdürü Mahmut Baytak öğrencilere yardımda bulunan yetkililere teşekkür ederek plaket verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 12:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet coban
ahmet coban - 9 yıl Önce

sayın kaymakamımıza tşk ler hızmetlerınden dolayı ama önce hilvan devlet hastanesını bir düzene koysun doktor doktor değil personlen başlı başına bir dert disiplin sıfır hastane olduğu belli değil bir ilçeye yakışmayacak hastane

SIRADAKİ HABER

banner195