Title of a News Article

Küçük başkan talimat verdi

Küçük başkan talimat verdi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık görevini görme engelli Sümeyra Cüncü’ye bıraktı.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında evinden Telekonferans ile toplantı yapan yeni Başkan Sümeyra Cüncü, farkındalık yaratan talimatlar verdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kal çağrısına uyarak interaktif toplantı yapan Başkan Sümeyra Cüncü, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarına talimatlar verdi. Pandeminin bitmesi ile birlikte Uçurtma şenliğinden, Luna Park yapımına, Çocuk Oyun Dünyasının 1 ay ücretsiz hizmet vermesine ve Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak konularda talimatlar verdi.

BAŞKAN SÜMEYRA’DAN HERKESE EVDE KAL ÇAĞRISI

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Sümeyra Cüncü, 23 Nisan şiirini okudu.

Başkan Beyazgül’e yazdığı mektubu göndereceğini belirten Başkan Cüncü, herkese ‘Evde Kalın çocuklar, Evde Kal Şanlıurfa, Evde Kal Türkiye’ çağrısında bulundu.

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Beyazgül ise, verdiği güzel talimatlardan ve oluşturduğu farkındalık için küçük Başkan Sümeyra Cüncü’ye teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195