Title of a News Article

Kurban keserek Müdür oldu...

özel haber

Kurban keserek Müdür oldu...
banner206

Harran Üniversitesi Suruç ilçe Meslek Yüksek okulu Müdürlüğüne Öğretim görevlisi Mehmet Ali Arslan atandı.  
Prof. Dr. Mehmet Şimşek ten boşanan Harran Üniversitesi Suruç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Arslan'ın atandığı bilidirildi. Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından müdür olarak atanan Mehmet Ali Arslan 1995 yılında beri Suruç MYO da öğretim görevlisi Bankacılık ve Sigortacılık Programı başkanlığı Müdür Yardımcılığı görevinde bulunuyordu.
Gazetecilik mesleğinide bir süre sürdüren Suruç ilçe MYO Müdürlüğüne atanan Arslan, göreve başladıktan sonra personel ile bir araya geldi.  Öğrencilere iyi davranılması ve mesai saatlerine riayet edilmesini şart koşan Arslan' Suruç MYO yu örnek okul yapalım, öğrencilerin iyi yetişmesi için gayret edelim üst ve alt yönetimde bulunan herkes elini taşın altına koyduğu zaman, hiç bir sorunun yaşanmayacaktır. Birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda bir birimize yardımcı olmamız gerekir dedi.

Öte yandan yeni görevine başlayan Suruç ilçe MYO Müdürü Mehmet Ali Arslan, bir kurban kestirerek personele yemek ziyafeti verdi. 




Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195