Title of a News Article

Mesaisini Öğrencilere harcayan Rektör...

.

Mesaisini Öğrencilere harcayan Rektör...
banner206
Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu, Osman yerleşkesinde bulunan kredi yurtlar kurumuna bağlı kız öğrenci yurdunu ziyaret ederek, Öğrencilerin sorunlarını dinledi. 
Türkiye'de Yurtlarda kalan Üniversites öğrencilerinin sorunlarının Siyasilerin gündem maddesi olduğu günlerde, Harran Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'dan anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. 

 Kredi ve Yurtları Kurumuna bağlı Osman Bey kampusünde bulunan Öğrenci yurtlarının kapasitesinin çoğaltılması için çalışmalarını sürdüren Rektör Mutlu, Yurt Müdiresi Hayriye Doğan  ile birlikte, hafta sonununu öğrencilerle geçirdi. Uzun süren görüşmelerin ardından Öğrenciler var olan bazı sorunlarının çözülmesi için Rektör'den taleplerini ilettiler.  Öğrencilerden mutlaka en az bir yabancı dil öğrenmelerini tavsiye eden Rektör Mutlu' Yurtlarımızda kalan gençlerimiz, bizim evlatlarımız yarının gelecekleridir. kendilerini geliştirip çalışmalarını bu çalışmaların belirli plan ve düzen içinde olması durumunda başarının kendiliğinden geleceğini inanıyorum' şeklinde konuştu.

Eğitimde  alanında geçmiş yıllara göre çok büyük yatırımların olduğunu ifade eden Harran Üniversitesi  Rektörü Prof.Dr. İ.Halil Mutlu” Eskiden 300 bin kişi şimdi ise 1,5 milyon kişi üniversite sıralarında, bu sizin işinizi zorlaştırır, eskiden bilgiye ulaşmak zordu şimdi ise internet elinizin altında. Baştan işi sıkı tutmanız gerek, arkadaşlarınızla yarış halinde olmalısınız. sadece memur olmak için çalışmayın öğrenin, yetişin, güvenin özel sektörde de çok rahat, ciddi imkanlar bulacaksınız. Bilen, yetişmiş, girişimci, farklı insan daima emsallerinden bir adım öndedir dedi.

Üniversitenin sunduğu imkânlardan da bahsenden Rektör Mutlu” siz öğrencilerin rahatlığı için elimizden gelen imkanları seferber ediyoruz. Bakın sizler için çarşı, bisiklet yolu, Market, camii açıyoruz bir aya kadar hazır olacak. Belediye ile ulaşım sorunuzu çözdük sizler için gece gündüz çalıştığımızdan emin olunuz' şeklinde konuşmasını  tamamladı.  Öğrenciler ise, Üniversite Rektörünün sık sık kendileri ile ilgilenmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.


 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195