Title of a News Article

Öğrenciler sevinmeye devam ediyor

Öğrenciler sevinmeye devam ediyor
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük,  Fatih Projesi kapsamında Çeaş Anadolu Lisesinde tablet dağıtım töreninde öğrencilere tabletlerini dağıttı.

Tüm Türkiye’de yürütülen Fatih Projesi kapsamında Şanlıurfa’da da dağıtımı yapılan tabletleri öğrencilere dağıtmadan önce konuşan Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfa’da bugüne kadar 18 bin tablet bilgisayar dağıtıldığını 3 bin 480 dersliğe de etkileşimli tahta bağlandığını kaydetti. Fatih Projesiyle modern bir eğitim anlayışının yakalanacağını sözlerine ekleyen Vali Küçük; en büyük arzularının gençlerin kaliteli eğitim alarak en güzel okullarda okumaları olduğunu belirtti.

Tabletlerin dağıtımı öncesinde ise okul idaresi tarafından Fatih Projesine yönelik bilgilendirme yapıldı. Buna göre; Şanlıurfa’da 136 okulda geniş bant internet erişimleri için altyapı çalışmalarının tamamlandığı, tüm derecedeki okullara 1760 adet çok fonksiyonlu yazıcı dağıtıldığı ve internet erişimi olmayan ve kırsal bölgelerde bulunan 818 okula da V-SAT Uydu İnternet erişimi sağlandığı bilgileri verildi.

Bilgilendirmenin ardından Vali İzzettin küçük tarafından öğrencilere tablet bilgisayarları takdim edildi. Vali Küçük öğrencilere derslerinde başarılar diledikten sonra okuldan ayrıldı. Tablet bilgisayar dağıtım töreninde Vali İzzettin Küçük’e İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195