Title of a News Article

"Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz"

İş Adamı Mehmet Çavuş 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle ''öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir" diyerek öğretmenler gününü kutladı.

"Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz"
banner206

İş Adamı Mehmet Çavuş öğretmenler gününü kutlayarak şunları söyledi, "Öğretmen, yaşamını öğrencilerine adayan, onların sorunlarını ortadan kaldırmak için elinden gelen her şeyi yapan, gerektiği yerde gerekli bir biçimde davranma bilinci sergileyebilen, her zaman iyinin ve güzelin peşinde koşan örnek bir şahsiyettir. Bir insanı kötülüklerden uzak tutup iyilik yapmaya teşvik etmek, üzerine güneş doğan her şeyden daha hayırlıdır” sözü öğretmenliğin ne kadar kutsal bir amaca hizmet ettiğini çok iyi anlatmaktadır.

Sınırsız bir fedakârlık ve sabır ile çalışan öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Eğitime yapılacak her yatırım ve sağlanan her desteğin, milletimizin aydınlık geleceğine ve refahına yapılan yatırım olduğuna inanıyor, bu doğrultuda tüm imkânlarımızla öğretmen ve öğrencilerimize daha iyi koşullar oluşturmaya çalışıyoruz. Muasır medeniyete varmamız, bu gururun sahibi feda ve cefa gösteren öğretmenlerimizle gerçekleşecektir. Tohumları yemyeşil fidanlara dönüştürecek olan öğretmenlerimizdir. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anar; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195