Title of a News Article

ŞANDER Başkanı Çiçek'ten örnek davranış...

.

ŞANDER Başkanı Çiçek'ten örnek davranış...
banner206
 Her yıl olduğu gibi eğitime destek amacıyla bu yıl da 60 öğrenciye burs veren Şanlıurfalılar Derneği’nden bu ay ki burs dağıtım töreninde öğrencilere yemek verildi.

Şanlıurfa ve Ankara’da yatırımları olan Şanlıurfalılar Derneği Başkanı iş adamı Mehmet Çiçek tarafından bu ay burs dağıtım töreninde sahibi olduğu “Vivaldi Ce Gold Otel”de öğrencilere bir tanışma yemeği verildi.

TRT ve basının da katıldığı "Öğrencilerle Tanışma" yemeğinde bir konuşma yapan Çiçek, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, Şanlıurfa’mız ve ülkemizin de teminatıdır. Gençlere, öğrencilere yapılan yatırım, ülkeye yapılan yatırımdır” dedi.

Ankara'da okuyan Şanlıurfalı öğrencilerin her zaman yanında olacağını belirten Şander Başkanı Mehmet Çiçek “Şahsım ve yönetimdeki  diğer arkadaşlarımla birlikte Çankaya Yıldız’daki yeni dernek ofisimizde Ankara’daki öğrencilerimizin birbirleriyle tanışması, kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması ve asıl önemli olan dayanışmanın oluşması için çalışacağız” dedi.

Yemekli toplantıda öğrencilerin karşılaştıkları sorunları büyük bir dikkatle dinleyen Şander Başkanı Mehmet Çiçek, önümüzdeki yıl daha fazla öğrencimizin eğitimine katkı sağlamak, sorunlarına yardımcı olmak için dernek olarak daha fazla çaba harcayacaklarını da ifade etti.

Büyük bir dayanışma içinde geçen yemekte, Başkan Mehmet Çiçek’e teşekkür eden öğrenciler de, Başkan Mehmet Çiçek tarafından derneğe tahsis edilen yeni ofise daha sık geleceklerini ifade ettiler.

Geçen ay Ankara’da Yapılan Genel Kurulu’nda Şanlıurfalılar Derneğinde görev değişikliğine gidilmiş ve Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Çiçek, ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195