Title of a News Article

Şanlıurfa Teknokent Girişimcilerini Arıyor

Şanlıurfa Teknokent Girişimcilerini Arıyor
banner206

Şanlıurfa Teknokent Tohum Harran Kuluçka Merkezi II. Dönem başvurularını 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzattı.

Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından güdümlü projeler kapsamında desteklenen, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından izlemesi yapılan, Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası ortaklığı ile Şanlıurfa Teknokent tarafından yürütülen, Tekno Girişim ve İnovasyon (TEGİM PROJESİ) adlı kuluçka programının II. dönem eğitim başvuruları 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Şanlıurfa Teknokent bünyesinde, “Tohum Harran Kuluçka Merkezi” adıyla kurulan TEGİM kapsamında; girişimcilik fikri olan, yenilikçi düşüncelere sahip olan, fikirlerini geliştirmeye ve şirketleştirip üretim safhasına geçirmeyi hedefleyen kişilere yönelik eğitimler verilmektedir. Bu kapsamda girişimcilere eğitim verilen Tohum Harran Kuluçka Merkezinde I. Dönem Eğitim Programı sonucunda birçok girişimcinin şirketleşmesine destek olunmuştur.

Tohum Harran Kuluçka Merkezi I. Dönem Eğitim Programına kabul edilen bazı projeler, önemli başarılara imza atarak Bireysel Genç Girişimci (BİGG) programları sonrasında “Start Up Şirketi” olarak profesyonel iş hayatına giriş yaparken, bazı projeler ise ülkemizin seçkin şirketlerinden destekler almıştır.

Şanlıurfa Teknokent Tohum Harran Kuluçka Merkezi tarafından ücretsiz olarak verilen eğitim süreçleri sonucunda başarıyı yakalayan girişimci adaylarının, yatırımcı şirketler tarafından takip edildiği ve desteklendiği, bu eğitim programının ikinci fazına 10 Ocak 2021 tarihine kadar katılarak iş dünyasına profesyonel bir ortamda hazırlanmak isteyen girişimciler için tüm detaylar ve başvuru www.tohumharran.com adresinde yer almaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142