Title of a News Article

Üniversitede heyecan başladı

 Üniversitede heyecan başladı
banner206

Harran Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği bölümüne özel yetenekle girmek isteyen öğrencilerin sınavları bugün başladı.

Osmanbey Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan Müzik Öğretmenliği bölümüne 92 erkek 58 Bayan olmak üzere toplam 150 öğrenci müracaat etti.

Üniversitenin Osmanbey yerleşkesi fen edebiyat fakültesi konferans salonunda yapılan sınavlarda 10 akademisyen görev aldı.

Resim İş Öğretmenliği özel yetenek sınavına ise toplamda 186 öğrenci başvuru yaparken,  sınavlar, Üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi açık stadyumda ve Fen-Edebiyat Fakültesi amfilerinde yapılıyor.

80 öğrencinin alınacağı bu yılki sınavlara katılacak öğrencilerin 2013-YGS puan türlerinden herhangi birinden en az 200 puan almaları istendi.

Üniversite Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu yaptığı açıklamada; ”Sınavların tamamının kayıt altına alındığını, adayların tüm hesaplamaları ve yaptıkları dereceleri, aldıkları puanlar dijital ekranla adaylara anında gösterildiği söyledi”

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195