Title of a News Article

Üniversitede sevindiren gelişme!

 Üniversitede sevindiren gelişme!
banner206

Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsü’nde öğrencilere eğitim verilebileceği bir sinema salonu açıldı.

Açılışa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Rektör Yardımcıları, Eyyübiye Kampüsünde faaliyet gösteren Yüksekokul Müdürleri, Radyo TV Programcılığı akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncer Demir, salonda Radyo TV programcılığı öğrencilerine eğitim verileceğini ifade etti. Salonda öğrencilerin boşta kalan akitlerini de değerlendirebileceğini belirten Prof. Dr. Demir, salonun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ise, “Temel hedefi eğitim ve başarı olan üniversitemiz, her geçen gün yeniliklere ve ilklere imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Sevinin. Çünkü Türkiye’nin hiçbir meslek yüksekokulunda, ne radyo var, ne televizyon var. Ne de böyle bir sinema salonu var. Başarı hepimizindir, başarı üniversitenindir, başarı Şanlıurfa’nındır” dedi.

Rektör Mutlu, üniversite adına doktora yapan öğrencilerin eğitimi tamamlandığında Meslek Yüksekokulu Radyo ve TV Programcılığı Bölümü’nün yanı sıra Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İletişim Fakültesi’ni kurmanın mutluluğunu da yaşayacaklarını kaydetti.

Açılış konuşmalarının ardından programa katılan davetlilere kısa bir belgesel filmi izlettirilerek kurulan sinema salonu test edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195