Title of a News Article

Urfa'da başarıya imza atan okul...

özel haber

Urfa'da başarıya imza atan okul...
banner206

 Şanlıurfa’da geçtiğimiz yıl kurulan Özel Simya  Koleji bu yıl yapılan ve geçtiğimiz gün sonuçları açıklanan  YGS sonuçlarında büyük bir başarıya imza attığı ortaya çıktı.

Simya Şanlıurfa koleji bu yıl Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS)  Urfa’nın  en başarılı okulu olmayı başardı.

YGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte puan türlerinin tamamında genel sıralamada ilk beş binde ve ilk on binde sadece  Simya koleji  Lisesi öğrencileri yer aldı. Simya Koleji kurucularından Mehmet Büyük , YGS’de göstermiş oldukları başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür etti.

Özel Simya koleji kurucularından Mehmet Büyük elde edilebn Başarıyı disiplinli ve özveriye bağladığını ifade ederek YGS sonuçlarını değerlendirdi.  Küçük’ özel simya Anadolu lisemizde ve özel şanlı temel lisemizde başarıyı sadece bir kişinin değil tüm öğrencilerimizin başarısını önemseyerek sınavlara hazırlıyoruz, bireysel başarının yanında kitlesel başarıyı daha çok önemseyerek Öğrencilerimize ygs sınavına kadar en iyi eğitimi vererek ödev zarflarıyla, saat 22:30" kadar süren akşam kamplarıyla öğrencilerimizi ygs sınavına hazırladık bunun neticesinde de güzel sonuçlar aldık. Önümüzde şimdi lys sınavı var bu sınavda aynı heyecanla canla başla öğrencilerimizi hazırlayacağımızı hiç kimsenin şüphesi olmasın urfa halkı bunu çok iyi bilsindi onların evlatları bizim evladımız titizliğiyle olaya yaklaşıyoruz çünkü gençler bizim gelecegimizdir.Simya kolejimiz ve temel lisemizdeki öğrencilerimizin. YGS dereceleri. Türkiye'de 2600.olan öğrencilerimiz var. Çok sayıda öğrencimiz ilk beş binde derece elde ettiler. Hepsine başarılar diliyorum’dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195