Title of a News Article

Urfa'da, işbirliği protokolü yürürlüğe girdi

Urfa'da, işbirliği protokolü yürürlüğe girdi
banner206

29 Mart tarihinde Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında cezaevinde bulunan hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları için başlatılan kütüphaneleri etkin olarak kullanabilmeleri ve daha fazla kitaba erişim sağlayabilmeleri amacıyla hazırlanan  “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü”  imzalanmıştı.

Bu kapsamda bugün başlayan kampanya ile kitap bağışı toplanmaya başlandı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Başsavcı Vekili Fatih Çam ve İl Kültür Turizm Müdürü Aydın Aslan, kitap bağışı için kurulan standı ziyaret ettiler.

Bugün 11.00'da  Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GÜL tarafından başlatılan kitap bağış kampanyası,  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde Şanlıurfa Adalet Sarayı (Adliye) Ana Hizmet Binası ile ilçe adliyelerimizde  "Kitap Bağış Standı" kurularak kitap bağışı kampanyası resmen başlatıldı.

Kitap bağışında bulunmak isteyenlerin 31.05.2021-16.06.2021 tarihleri arası saat 08.30-19.00 saatleri arasında bu standlara kitap bağışı yapabilecek, ayrıca kargo yolu ile kitap bağışı yapmak isteyen vatandaşlar ise, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü - Hacı Bayram Mah. Agah Efendi Sokak No:70/1 Altındağ/ANKARA adresinde kitap toplama merkezi oluşturulduğu duyuruldu.

Kampanyanın Şanlıurfa'da başarılı bir şekilde yürütülmesi amacıyla basına ve kamuoyuna duyuru yapıldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195