Title of a News Article

Urfa milli eğitim de deprem

Urfa milli eğitim de deprem
banner206
 İl Milli Eğitim Müdürü Turan, 3 İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün yerini birbiriyle değişti. Müdür, aynı gün 5 yardımcısını da görevden aldı.

Şanlıurfa’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde adeta deprem yaşanıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan göreve geldiği Ocak ayından bu yana yardımcıları ve şube müdürleri ile ilgili görev değişikliği yapıyor. Müdür Turan, ilk etapta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları’nın görevlerinde değişiklik yaptı. Cuma günü ise il müdürlüğünde tam bir deprem yaşandı. Abdulkerim Yavuz, Ömer Polat, Mahmut Aksoy, Mehmet Ercan ve Sadullah Gencer aynı gün içerisinde il müdür yardımcılığı görevinden alındı.

 

3 İLÇEYİ BİRBİRİYLE DEĞİŞTİ

Bununla da kalmayan Müdür Turan, 1’i merkez ilçe olmak üzere 3 ilçenin Milli Eğitim Müdürü’nü birbirinin yeriyle değişti. Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut atandı.

 

MÜDÜRLÜK SEBEPLERİNİ SIRALADI

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut'un başarılı olduğu için nüfus yoğunluğu fazla olan Haliliye'ye, çeşitli iddialar nedeniyle hakkında soruşturma açılan ve bu soruşturmalar sonucu hakkındaki iddiaların asılsız olduğu anlaşılan Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız daha rahat bir çalışma ortamına kavuşması için Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne getirildiğini belirtti.

Müdür Yardımcısı Sadullah Gencer'in yerine ise eski müdür yardımcısının mahkeme kararıyla geri döndüğü, kararda İl Milli Eğitim Müdürü'nün etkisinin olmadığı açıklandı. Gencer, yaşanan yeni değişiklikle şube müdürü oldu. 

AJANS URFA

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195