Title of a News Article

Urfa'nın gururu oldu...

Şanlıurfalı  ortaokul öğrencisi  Mina Tanburacı , Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) bu yıl  yapılan LGS'nin sonuçlarının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadı. TED Şanlıurfa koleji öğrencisi  Mina Tanburacı, LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla 2019 Türkiye 1'incilerinden biri oldu

Urfa'nın gururu oldu...
banner206

Şanlıurfalı  ortaokul öğrencisi  Mina Tanburacı , Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) bu yıl  yapılan LGS'nin sonuçlarının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadı. TED Şanlıurfa koleji öğrencisi  Mina Tanburacı, LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla 2019 Türkiye 1'incilerinden biri oldu. Eğitimde Türkiye sıralamasında son sıralarda yer alan Şanlıurfa'nın elde ettiği bu başarı sevinçe karşılandı. 

LGS  Sınavı'nda da 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Tanburcı ve TED ŞAnlıurfa kolejinin, büyük başarısı dikkat çekti. Okul Müdürü Reşat Kızılateş, Türkiye 1.si olan öğrencisini kutlarken, yen başarılara da imza atacaklarının müjdesini verdi. Bursa'da tatilde bulunan Tanburacı, başarısını ailesi ile kutladı. 

LGS sınavında 500 tam puan ala Öğrencisi Mina Tanburacı'nın başarısının ardından oldukça gurulu olduklarını ifade eden TED Şanlıurfa Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Reşat Kızılateş bir değelendirmede bulundu. Kızılateş  “Öğrencilerimiz bir yıl boyunca hız kesmeden yoğun bir tempo ile bu sınava hazırlandı. Çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını aldıklarını düşünüyorum. Öğrencimiz Mina TANBURACI bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi oldu. Kendisini, ailesini ve emek veren bütün öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Aslında başarımız bununla sınırlı değil. İki öğrencimiz bir yanlış iki öğrencimiz de iki yanlış yaparak önemli başarılara imza attılar. Bu nedenle sınava giren tüm öğrencilerimiz taktire şayan nir sonuç almışlardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195