Title of a News Article

Urfalı İş adamından hayırlı iş...

Urfalı İş adamından hayırlı iş...
banner206
 Eğitim altyapısı sorununu çözmek için göreve geldiği günden bu yana büyük çaba sarf eden ve 393 okulun temelinin atılmasını sağlayarak Şanlıurfa’nın bir rekora imza atmasını sağlayan Vali Abdullah Erin, açılışını yaptığı Eyyübiye ilçesi Vergili mahallesindeki okuldan döndükten sonra İşadamı Uğur Çadırcı ile bir okul yapımı protokolü imzaladı.

Valilik makamında yapılan protokol imza törenine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ile Uğur Çadırcı Yapı Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Uğur Çadırcı katıldı.

İşadamı Uğur Çadırcı’ya yapacakları bağış için teşekkür eden Vali Erin, “Şanlıurfa’da yaşayan herkes, özellikle varlıklı ailelerimiz ve işadamlarımıza örnek olacak bir bağış protokolünü imzaladık. Şu anda Türkiye’deki en fazla okul inşaatı Şanlıurfa’da devam ediyor. Temelini attığımız ve açılışlarını yapmaya başladığımız 393 okulumuzun yanında Kuveyt, Katar ve Kore’den gelen hayır sahiplerinin yaptığı okullarımız bulunuyor. Devam eden okullarımıza, hemşehrilerimizin de daha çok katkı sunacağına inanıyorum. Amacımız 2019 yılında Şanlıurfa’da ikinci öğretimi sona erdirmek ve taşımalı eğitimi bitirmektir. Bu anlamda şehrimizin geleceğine yatırım yapan bağışçımız Sayın Uğur Çadırcı’ya teşekkür ediyor, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

İşadamı Uğur Çadırcı ise, okul yapımı fikirlerinin uzun zamandır var olduğunu ancak imzayı atmanın bugüne kısmet olduğunu dile getirerek, “İmkânlarımız oranında böyle bir hayırlı hizmet yapmayı uygun gördük. Bizleri böyle bir işe teşvik eden Sayın Valimize ve Milli Eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

İmzalanan protokole göre; bağışçı Uğur Çadırcı, Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi İkizce mahallesindeki 357 numaralı parselde 12 derslikli bir okul binasını inşa ederek, anahtar teslimi İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecek. İnşaatın yürütülmesi için gerekli nakit, mal ve hizmet harcamalarının tümü bağışçı tarafından karşılanacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195