Title of a News Article

Urfa'nın artık Oxford'u var...

özel haber

Urfa'nın artık Oxford'u var...
banner206
Türkiye'de ve Şanlıurfa'da eğitim alanında en önemli markalardan birisi olan Doğa Koleji  her gün hedeflerini büyüterek eğitim camiasına yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. 
Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci ve aynı zaman Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Doğa Koleji’nin  Şanlıurfa'da ki yeni binasının temelinin atıldığı bölgede incelemelerde bulundu.Şimşek' Urfa’mız için önemli bir kazanım, bende böyle bir yatırımı Urfa’mıza yapmakla çok mutluyum’ dedi

Karaköprü’de öğrencilere eğitim-öğretim veren Doğa Koleji, yeni eğitim öncesi  son derece modern bir Eğitim kampüsü inşaatını yapıyor. yaklaşık 1500 öğrenci kapasitesine sahip kampüsün temeli atıldı ve emin adımlarla hızla büyüyor.

İş adamı Müteahhit Selami Deveci tarafından  yapımı devam eden ve 23 dönümlük arazi üzerinde, 12 bin metre kare alanda yeni döneme hazırlanan Doğa Koleji’nin inşası devam ederken,  Doğa Koleji Yönetim kurulu Başkanı fethi Şimşek, Şanlıurfa Doğa Koleji sahibi Eğitimci Şehmuz Göçmez ile birlikte  inşaat alanında çalışmaları inceledi. 

Mardin yolu İl jandarma arkasında inşaat çalışmalarının devam edildiği Doğa Koleji Kampüsünde bir dizi incelemelerde bulunan Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfa'nın artık bir Oxford'u olduğunu ifade ederek “Doğa Koleji Urfa’nın daha önce tanıdığı bir kolej. Ana merkezdeki yönetimde de bir Urfalının olması Urfa’da daha iyi yatırım yapmasına sebep oldu. Biz, eski binamız yetersiz kaldığı için, bizim eğitim ihtiyaçlarımıza daha iyi cevap veren 23 dönümlük bir arazide 12 bin metre kare kapalı bir alanda dev yeni bir bina yapıyoruz ve kasım ayı gibide Urfa’mızın hizmetine sunacağız. 1500 öğrenci kapasiteli dev bir okul yani daha modern ihtiyaçları çok iyi karşılayan güzel bir okula Şanlıurfa’mız kavuşacak. Öğrencilerimiz daha iyi bir eğitim alacak, ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Urfa’mız için önemli bir kazanım, bende böyle bir yatırımı Urfa’mıza yapmakla çok mutluyum. Geçen yıl bunu yapmak istiyorduk, projeyi daha iyi ve mükemmelleştirerek bir senelik bir gecikme oldu ama önümüzdeki sezon mutlaka biz bu kampüsü devreye sokacağız. Urfa’mıza, eğitim kalitesine, Urfa’mızın gelişimine, Urfa’mıza büyük katkılar yapması için hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 10 yıl Önce

doğa üniversitesi şanlıurfamıza çok yakışacak

SIRADAKİ HABER

banner195