Title of a News Article

Yapıcıer'in akibeti belli oldu...

Yapıcıer'in akibeti belli oldu...
banner206

Şanlıurfa'da, beklenen devir teslim töreni yapıldı. Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevden alınan İl Müdürü İsmail Yapıcıer görevi bu sabah Fevzi Kurt'a teslim etti.

Geçtiğimiz bir kaç gün önce Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Bakan Mahmut Özer tarafından değişitirildi. Gelmesiyle birçok değişikliğe gittiği öğrenilen Bakan Özer Urfa'da da değişime gitti. Cuma günü yapılan değişiklikte Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer görevden alındı, yerine ise Konya Maarif Müfettişi Fevzi Kurt atandı.

Bugün yeni mesaisine başlayan çiçeği burnundaki yeni Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'un ilk ziyaretçisi de koltuğu bırakan İsmail Yapıcıer oldu. Kurt, Yapıcıer'e vermiş olduğu emeklerden ötürü çiçek takdim ederek görevi devraldı.

YAPICIER BUNDAN SONRA NE YAPACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevden alınan İsmail Yapıcıer'in bundan sonra ne yapacağı ise netleşti. Yapıcıer'in, Bakanlık Merkez Teşkilatına çekildiği öğrenildi. 

Görevi teslim eden İsmail Yapıcıer, 'Kadim ve Şanlı şehrimizde göreve başlayan Sayın Fevzi KURT'a devrettiğimiz eğitim meşalesini daha da ileriye taşıyacağına inanarak kendilerine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu süreçte özellikle Müdür Yardımcılarım, İlçe Milli Eğitim Müdürlerim, Şube Müdürlerim, Okul Müdürlerim, Öğretmenlerim ve diğer tüm paydaşlarımızla birlikte eğitim öğretimin kalitesini daha iyi noktaya taşıma gayreti içinde olduk. Bu gayretimizin göstergesi olarak planlamış olduğumuz Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü, Öğretmen Gelişim Eğitim Merkezi, Orman Okulu, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Türkiye 2.liği ve Erasmus Projeleri Okul Eğitimi Akreditasyonu gibi birçok çalışmayla geleceğimizin neferleri olan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kültürlenme süreçlerine katkıda bulunarak başarılarını artırmayı hedefledik. Ayrıca ilimizdeki taşımalı sisteme dâhil tüm öğrencilerimize kendi mutfaklarımızda kaliteli yemek sunmanın gururunu da sizlerle paylaşmak isterim. Bu zorlu salgın sürecinde bizleri yalnız bırakmayan tüm yönetici, öğretmen ve velilerimize göstermiş oldukları fedakârlık için şükranlarımı sunarım. Özellikle onlarla çalışmanın ve görevi huzurlu, vicdanı rahat bir şekilde devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerime, eğitim çalışanlarına, teşekkür ediyor yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Saygı ve sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195