Title of a News Article

20 sözleşmeli personel alınacak

.

20 sözleşmeli personel alınacak
banner206
 EGM 20 Sözleşmeli Personel Alacak ( KPSS 50 Puan Şartı ! Başvurular Mart Ayında)
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yayımlanan iki farklı ilanla toplamda 20 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı siterinden yayımlanan ilanlara göre EGM Sözleşmeli Elektrik Elektronik Mühendisi ve Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi Alımı Yapacak. EGM'nin ilgili alımına başvurular 8 Mart 2017 ile 17 Mart 2017 tarihleri arasında İl Emniyet Personel Şube Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak. 
Hangi Pozisyon İçin Ne Kadar Kontenjan İlan Edildi?
Bilgisayar Mühendisi pozisyonu için ayrılan kontenjan 12 olarak açıklanırken, Elektrik-Elektronik Mühendisi pozisyonu için ayrılan kontenjan sayısı 8. Başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS P3 puan türünden en az 50 ve üzerinde puan almış olması gerekiyor. 
Bilgisayar Mühendisi Pozisyonuna Kimler Başvurabilir?
EGM'nin 12 kişilik bilgisayar mühendisi pozisyonuna başvuruda bulunacak adaylar EGM tarafından belirlenen genel şartların yanı sıra Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümü mezunu olmalı. Adayların seçimi sırasında, hakim oldukları pogramlama dillerindeki sertifika ve tecrübeler de dikkate alınacak. Detaylı bilgilendirmeyi EGM resmi internet sitesinden elde edebilirsiniz.
Elektrik Elektronik Mühendisi Pozisyonuna Kimler Başvurabilir?
Elektrik Elektronik Mühendisi alımı için başvuruda bulunacak adayların Fakültelerin dört yıllık Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olması, 2016 KPSS'den en az 50 ve üzerinde puan almış olması gerekiyor. Detayları EGM resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.
KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195