Title of a News Article

2023'te Türkiye'de yürürlüğe girecek

2023'te Türkiye'de yürürlüğe girecek
banner206

Renault, Fransa ve İspanya'da uygulanan fabrika çıkışlı ikinci el otomobil sistemini Türkiye'ye de getiriyor. Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, sisteme ilişkin açıklama yaptı.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Renault, Fransa ve İspanya'da uygulanan ‘Refactory’ ismiyle hizmet veren  sistemi Türkiye'ye de getiriyor.

Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, "İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak" dedi.

"UYGUN FİYATLI ARAÇLAR YAPACAĞIZ"

 Hakan Doğu, 2023 yılında faaliyetlerin başlayacağını belirterek, "Artık son aşamadayız. Teknolojik olarak yatırımlarımızın kararını verdik. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz. Yeni bir oyun kuracağız. Muhtemelen diğer üreticiler bizi taklit edecek. Çünkü, otomobile doğru ulaşma yöntemi bu olacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek, halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız" dedi.

"MOTOR DAHİL HER ŞEY YENİLENEBİLECEK, 2 YIL GARANTİ VERİLECEK"

Hürriyet'in haberine göre; Uluslararası Paris otomobil Fuarı’nda MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş ile birlikte sorularımızı yanıtlayan Renault Group Türkiye CEO’su Doğu, fabrika çıkışlı ikinci el hizmetiyle ilgili ilk ayrıntıları, "Yenileme merkezi Bursa’daki Oyak Renault fabrikasının içerisinde olacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatmayı planlıyoruz. Motor da dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak" sözleriyle paylaştı. kaynak: aykırı.com.tr

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195