Title of a News Article

Altın fiyatları tavan yaptı!

Altın fiyatları tavan yaptı!
banner206

Türkiye’de yaşanan terör olaylarından sonra altın fiyatları tavan yaptı.

Şanlıurfa’daki kuyumculuk işletmecileri eskiden altının gramı 80 ve 85 TL arasında iken şuan gramı 102 TL’dir Cumhuriyet altını ise 610 TL civarındayken şuan 710 TL arasında satıldığını dile getirdiler.

Şanlıurfa’da kuyumculuk sektörünün önden gelen isimlerinden genç iş adamı ayrıca Atahan Kuyumuculuğun işletmecisi Enes Kılıç, Altın son üç yıldır hareketli bir grafik sergilediğini belirten Kılıç, “Gün içinde defalarca fiyatın değiştiği gözlenebiliyor. Müşteriler alışveriş yapmadan önce birkaç farklı yerden fiyat alıyor. Bu durum yanılgılara neden olabiliyor. 1 saat önce verdiğiniz fiyatı 1 saat sonra veremeyebiliyoruz. Müşterilerimize bu durumu açıklamakta bazen güçlük çekiyoruz.” Dedi.

 

“Halkımız Yanılgıya Düşmesinler”

Altının son yıllarda yükselmesi vatandaşlarda seçimden sonra altın fiyatı düşer mi yükselir mi yanılgısına düşmesinler vurgusunu yapan Genç işletmeci Enes Kılıç, “Seçimden sonra durumun ne olacağı kesin olarak belli değil ufak bi kargaşada dahi borsa çok hareketlenecektir şuan ki duruma göre değişen bir şey olmaz ama yinede seçimden sonra neler olur bunu birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195