Title of a News Article

Altun'dan flaş çağrı...

Altun'dan flaş çağrı...
banner206

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, market zincirlerinin her mahallede açılmasından dolayı küçük esnafın bitme noktasına geldiğini belirterek, “En azından bu market zincirlerinin her mahallede olmamasını Hükümetten önemle rica ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, üyelerinin sorunlarını dile getirdi. Bakkalların en büyük sorunlarının büyük marketler olduğunu belirten Başkan Altun, “Şanlıurfa’ya istihdam yaratacağız diyerek, gelip market açanlar küçük esnafımızı bitiriyor. Ayrıca Şanlıurfa’nın parasını da başka yerlere götürüyorlar” dedi.

Altun, Türkiye’nin en büyük sorunu haline gelen işsizliğin bir sebebinin de marketler zinciri dolayısıyla küçük esnafların dükkânlarını kapatmasının olduğunu vurgulayarak, “Esnaf dükkânı kapatınca işsizlikte artmaktadır. Biz Bakkallar ve Bayiler Odası olarak küçük esnafımıza fırsat verilmesini, en azından bu market zincirlerinin her mahallede olmamasını Hükümetten önemle rica ediyoruz. Küçük esnaf çalışırsa ülke ekonomisi çalışır” diye ifade etti.

“HÜKÜMET KÜÇÜK ESNAFIN ARKASINDA DURMALI”

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, küçük esnafın yaşadığı sorunları bir kez daha Hükümete taşıyacağını dile getirerek, “Hükümetimiz artık bu saatten sonra küçük esnafının yanında durmalıdır” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
URFALI
URFALI - 4 yıl Önce

sadece günaydın diyorum sn başkan.....

SIRADAKİ HABER

banner195