Title of a News Article

Arap iş dünyası bir kez daha Türklerle bir araya geldi

Arap iş dünyası bir kez daha Türklerle bir araya geldi
banner206

Türk ve Arap Odası 3. Yönetim kurulu toplantıAntalya Belek'te düzenlendi. 3 gün süren toplantıya Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek de katılım sağladı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun önderliğinde gerçekleşen 3 günlük Türk-Arap Odası yönetim kurulu buluşması Gloria Golf Resort Otelde Pazartesi günü başladı. Bugün sona erecek olan toplantılara, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek'in yanı sıra, Konya, Ankara, Adana, Diyarbakır, Bursa, Kayseri, Mersin, Muğla, Gaziantep, Antakya ve iskerderun gibi şehirlerin Sanayi Odaları ve Ticaret Borsası Başkanları katıldı. 

ARAP ÜLKE TEMSİLCİLERİ TÜRK İŞ DÜNYASIYLA BİR KEZ DAHA BİR ARAYA GELDİ...

Yemen, Lübnan, BAE, Irak, Bahreyn, Cezayir, Tunus, Cibuti, Sudan, Suriye, Filistin, Umman, Katar, Kuveyt, Mısır, Libya, Fas, Ürdün, Somali ve Moritanya ülkelerinin Oda Başkanları ve temsilcileri Antalya'da düzenlenen Türk Arap toplantısına katıldılar. 

9-11 Eylül tarihleri arasında yapılan ve bugün son toplantısı yapılan Türk Arap buluşmasında, önemli kararlar alındığı öğrenildi. 

Ticaret ve yatırım imkanlarına ilişkin potansiyel iş birliği alanlarının değerlendirildiği toplantıda; gıda, kimyasal, plastik, tekstil, ağaç, taş, cam, metaller, makine, elektronikler, ulaştırma gibi konular görüşülüp tartışıldı. 

Öte yandan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir süre özel görüşerek, Urfa'da yapılan çalışmalar hakkında brifing verdiği belirtildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195