Title of a News Article

Arıcı'dan flaş çağrı...

Arıcı'dan flaş çağrı...
banner206
Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Serkan Arıcı, Şanlıurfa teşvikleri ile yatırımlar için Türkiye’nin en cazibe ili olduğunu belirterek, yerli ve yabancı yatırımcıları bu fırsatlardan faydalanmak adına Şanlıurfa’ya davet etti.

İlk olarak 2012 yılında “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar” ile 6’ncı bölge teşvikleri alan Şanlıurfa bu kapsamda ciddi yatırımlara ev sahipliği yaptı.

21 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar”da yapılan değişiklik ile yatırımlar için cazibesini koruyan Şanlıurfa’ya yeni yatırımlar bekleniyor

ASRİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Serkan Arıcı, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan şehrimiz 6. Bölge teşvikleri ile geçtiğimiz yıllarda aldığı yatırımlarla bölgenin şampiyonu olmuş ve yeni teşvik düzenlemesindeki değişiklikler ile tekrar yerli ve yabancı yatırımların gözdesi haline gelmiştir diye konuştu.

Arıcı “ Kamu, Kurum ve kuruluşların, yerel yönetimlerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yatırımcılar için şartların hazır hale geldiğini her ortamda deklare ederken, bizde ASRİAD ailesi olarak yatırımcıları Urfa’mıza kazandırmak adına her türlü girişim ve desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.

Böylesi güzel teşvik ve avantajları bulunan şehrimize gelecek olan yatırımcılarımıza her konuda ön ayak olacağımızı buradan ifade ederken, Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık sağlayan Devlet büyüklerimize teşekkür ederim” diye sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195