Title of a News Article

ASKON hızla ilerliyor...

.

ASKON hızla ilerliyor...
banner206

 KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ÇİFTÇİ ASKON(ANADOLU ASLANLARI İŞ ADAMLARI DERNEGİ) HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.


Kısa bir süre önce Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla açılışı yapılan Askon Urfa şubesine Başkan Çiftçi ve Başkan yardımcıları İsa Kızıldemir ve Ömer Göçebeler hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Çiftçi yaptıgı açıklamada:Urfanın konum olarak çok iyi noktada oldugu en büyük eksiginin kendi içinde organize olamamak oldugunu bu tür sanayici iş adamı derneklerinin tamamlayacı unsurlar oldugunu belirtti.

Askon'un bu manada önemli çalışmalar yaptıgını bildigini belirten Çiftçi;Birleşme kültürü oluşunca Urfaya ve bölgemize büyük yatırımlar gelecegini, genç nüfusun ve sulanabilir tarım arazisinin oranının yüksek oldugu il'de bu pozitif unsurları sanaiye dönüştürmek gerektigini bunun içinde bölgede barışa ihtiyaç oldugunu belirtti.

Askon şube Başkanı Orhan Şahin:Urfa'nın en modern merkez ilçesi olan  Karaköprü Belediye Başkanı sayın Nihat Çiftçi'nin ziyaretinden onur duyduk.Kendisine ve degerli Başkan yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Askon Urfa şubesinin tüm ziyaretçilerine armagan ettigi özel hattat eliyle yazılan tablo Başkan Orhan Şahin tarafından Nihat Çiftiçi'ye verildi.Başkan yardımcısı İsa Kızıldemir'e Askon şube başkan yardımcısı Murat Şahanoglu,Ömer Göçebeler'e ise Arge'den sorumlu başkan yardımcısı Mutlu Güneş tablolarını takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195