Title of a News Article

Ayçiçek yağı ne kadar? İşte marka marka fiyatlar

Ayçiçek yağı ne kadar? İşte marka marka fiyatlar
banner206

Türkiye’de yüksek fiyat artışları temel gıda fiyatlarını ve ayçiçek yağı fiyatını vurdu. Mutfakların en temel ürünü olan ayçiçek yağı fiyatları zamdan en çok etkilenen ürün oldu.

Milli Gazete'de yer alan habere göre; Ayçiçek yağı fiyatları için indirim beklenirken 5 litre ayçiçek yağı fiyatı yeniden zamlandı. İşte 26 Mart zamlı ayçiçek yağı fiyatları listesi…

AYÇİÇEK YAĞI FİYATI ZAM GÖRDÜ

Ayçiçek yağı fiyatları aylardır dur durak bilmeden zamlanıyor. 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 150 liraları çoktan geçti. Girdi maliyetleri, gübre fiyatları artışı çiftçinin ayçiçek ekimini zorlaştırdı. Böyle olunca üretim azaldı, talep karşılanmayınca dışarıya yönelen Türkiye’de ayçiçek yağı fiyatları artan dolar kuru ile daha da fırladı. Rusya’nın Ukrayna işgali sonrası ayçiçek yağı sevkiyatı da etkilendi. Artan ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın cebini yaktı. 5 litre ayçiçek yağı fiyatı zamlanacak haberleri sonrası marketlere koşan vatandaşlar rafları boş buldu.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATI REKOR SEVİYELERE ULAŞTI

Ayçiçek yağı fiyatları için yükselişler halen devam ediyor. Market ve markasına göre değişen ayçiçek yağı fiyatı rekor seviyelere ulaştı. KDV indirimi sonrası bir miktar düşen ayçiçek yağı fiyatı daha sonraki gelişmeler sonrası el yaktı.

5 LT AYÇİÇEK YAĞI FİYATI NE KADAR? 

Vatandaş 5 litre ayçiçek yağı fiyatı ne kadar veya 26 mart ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu diye merak edilirken beklenen indirim yerine zam geldiği görüldü. Sıvı yağ fiyatları güncellendi. 5 litre ayçiçek yağı fiyatları ile adeta yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Ayçiçek yağı litre fiyatı 50 liraları görürken 4 ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları markasına ve marketine göre değişkenlik gösteriyor. 

ZAMLI AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI 26 MART 2022

Ayçiçek yağı fiyatları bir kez daha zamlandı. 5 litre ayçiçek yağı fiyatı el yakıyor. İşte bazı markaların 26 Mart 2022 zamlı ayçiçek yağı fiyatları şöyle:

Sırma ayçiçek yağı 1 lt 47,90 TL

Yudum ayçiçek yağı 1 lt 56,50 TL

Yudum ayçiçek yağı 2 lt 98,50 TL

Biryağ ayçiçek yağı 2 lt 89,50 TL

Vera ayçiçek yağı 5 lt 146,90 TL

Vera ayçiçek yağı 4 lt 146,90 TL

Orkide ayçiçek yağı 1 lt 47,90 TL

Orkide ayçiçek yağı 4 lt 79,90 TL

Evin ayçiçek yağı 5 lt 147,90 TL

Evin ayçiçek yağı 2 lt 66,45 TL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195