Title of a News Article

Başkan Ertekin “Hızlı kalkınmak istiyorsak, değerlerimize dönmeliyiz”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Elazığ ve Şanlıurfa Temsilciliği üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Ertekin, “Hızlı kalkınmak istiyorsak, değerlerimize dönmeliyiz” dedi.

 Başkan Ertekin “Hızlı kalkınmak istiyorsak, değerlerimize dönmeliyiz”
banner206

ASKON Elazığ Şubesi temsilcileri, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ASKON Şanlıurfa Şubesine gerçekleştirdikleri ziyaretin akabinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette ASKON Elazığ Şube Başkanı Taylan Özdal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yücel, Engin Dalgıç, Mehmet Karakaya, Engin Tekateş, Yakup Baş, Vehbi Şaştım, ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Başkan Yardımcıları Cemal Bakır, Abdulvahap Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mikail Zahit, M.Recep Uğur, Murat Şahin, Mahmut Demir, R.Tahsin Birgül, M. Ali Kurt, M.Halit Uzak hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ertekin, ilimizde ihracat yapan firmalar ve ihracat rakamlarımızla ilgili bir sunum yaptı. Bölgesel kalkınmanın elbirliği, güç birliği ve Ar-Ge ve teknolojik yatırımlarla olacağını ifade eden Başkan Ertekin “Bölge olarak kalkınmak istiyorsak çalışkan olmalıyız, değerlerimize ve özümüze dönmeliyiz” dedi. Gerçekleşen ziyarette Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak ilimizin potansiyelleri, 6. Teşvik bölgesi avantajları ile ilimizde yatırım yapılabilecek sektörler konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

ASKON Elazığ Şube Başkanı Taylan Özdal ise haftasonu programını değiştirerek bizlere vakirt ayıran Sayın Başkanımız E. Sabri Ertekin bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gayet istifade edeceğimiz bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Başkanımızın ve Yunus Bey’in yapmış oldukları sunumlarda Şanlıurfa’nın potansiyellerini yakından görme fırsatımız oldu. Anladığımız kadarıyla Şanlıurfa’nın da Elazığ’ın da sıkıntıları aynı, inşallah bölgesel anlamda gerçekleştireceğimiz işbirlikleri ile tüm sıkıntılarımızın üstesinden geleceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195