Title of a News Article

Başkent'e çıkarma yapıyorlar...

.

Başkent'e çıkarma yapıyorlar...
banner206
 ŞUTSO, ANKARA’YA İNCELEME GEZİSİ DÜZENLİYOR
ŞUTSO, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Sosyal Etkileşim Programı kapsamında, 16 – 17 Aralık 2015 tarihleri arasında, Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’ne bir inceleme gezisi düzenleyecek.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından organize edilen, ilimizde bulunan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) yönetsel, operasyonel ve girişimcilik kapasitelerinin arttırılması, firmaların, birey ve grupların birlikte ve ortak amaçlar doğrultusunda hareket etme becerilerinin yükseltilmesi, sürdürülebilir ağ ilişkilerinin geliştirilmesi, Ankara Şanlıurfa arasında güven ilişkilerinin geliştirilmesi, bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması ve sosyal bağların güçlendirilmesi, firmaların kurumsal yapılarının güçlendirilmesine yönelik işbirliği, tecrübe paylaşımı ve ortaklıklar geliştirilmesi amacıyla düzenlenen inceleme gezisi çerçevesinde, örnek model teşkil eden Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesine, 50 firmanın katılımı ile bir ziyaret gerçekleştirilecek.
Gerçekleştirilecek inceleme gezisi ile Ankara Ticaret Odası ve OSTİM ziyaret edilerek Mesleki ve kurumsal iyi örnekler, yöntem ve uygulamalarıyla birlikte yerinde incelenecek. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara Ticaret Odası ziyaretleri sonrasında OSB içinde verilen hizmetler ve bunların iyileştirilmesi ile ilgili hedeflerin ve firmaların kendilerini nasıl farklılaştırabileceklerinin belirlenmesi amacıyla geniş katılımlı “Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgeleri” toplantısı yapılacak. Ayrıca, Ankara Ticaret Odası’nın organizasyonlardaki görev ve sorumluluklar, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, uluslararası ticareti uygulamaları örnek alınarak ŞUTSO’nun kurumsal yapısının güçlendirilmesi adına muadil müdürlükler tarafından bilgi paylaşımı yapılacak.
Gerçekleştirilen inceleme gezisine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Akkaya, İbrahim Uludağ, Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Taş, Kemal Süt’ün yanı sıra Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Faruk Yaşar, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Şanlıurfa OSB Müdürü Oktay Yaşar ile firma temsilcileri katılacak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile ilimiz milletvekillerinin katılması bekleniyor.
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin gezi ile ilgili açıklamasında şunları kaydetti: “Karacadağ Kalkınma Ajanjı’nın desteği ile yürütülen Sosyal Etkileşim Programı kapsamında Ankara Ticaret Odası ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’ne bir inceleme gezisi düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz bu geziyle özellikle ilimizdeki firmaların kurumsal yapılarının güçlendirilmesine yönelik işbirliği ve ortaklıklar geliştirilmesini hedefliyoruz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195