Title of a News Article

Bilgin' Millet olarak daha çok çalışacağız'

Bilgin' Millet olarak daha çok çalışacağız'
banner206
Birecik Tİcaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, kurban bayramı mesajı yayımladı. Bilgin Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların dayanışma, hoşgörü, sevgi ve saygı ortamlarını beraberinde getirdiğini belirtti.

Bayramlarda,  ortak hareketle milli ve manevi değerlerin etrafında birleştiğini, ayrılmaz bir bütün oluşturduğunu bildiren Hayırsever iş adamı ve Birecik TSO Başkanı Sadettin Bilgin, şunları kaydetti:

"81 milyon vatandaşımızın birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde nice bayramlar yaşayabilmesi için sanayicilerimiz ve esnafımızla birlikte omuz omuza, yurt içinde ve dışında çok çalışarak üreterek Ülkemiz için yerine getirmekteyiz. Bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye’nin varlığı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza istikamet kazandırıyoruz. Bizlerin en büyük motivasyon kaynağı, dün olduğu gibi bugün de bu aziz topraklara, bu asil ve şerefli millete nasıl daha faydalı olabiliriz düşüncesi olmuştur. Tüm işlerimizde milletimizin hayır duasını alabilmek en büyük dileğimizdir. Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, topyekün dayanışma içerisinde olduğumuz ve kucaklaşarak kardeşlik duygularımızı ilerlettiğimiz müstesna günlerdir. Bu duygularla Kurban Bayramı’nızı kutluyor, bayramın tüm ülkemize, İslam dünyasına Urfamıza ve Bireciğimize huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195