Title of a News Article

Bonega Urfa'da hizmete açıldı

Şanlıurfa'da, bugün hizmete giren BONEGA Acenta şirketi coşkuyla açıldı.

Önkol ve Acar ortaklarının kurmuş olduğu BONEGA Acenta'nın açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü, Müslüm Topal ve çok sayıda davetli katıldı.

Haliliye ilçesi Yunus Emre caddesi yolu üzerinde hizmete açılan BONEGA Turizm acentesinde Kasko, sigorta, uçak bileti, Rent A Car, inşaat, gayrimenkol gibi her türlü hizmet verileceği belirtildi.

Önkol Ailesi adına İş Adamı Arif Önkol, Acar Ailesi adına da AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı aynı zaman da SKM Başkanı Abdurahman Acar'ın ortaklığı ile hizmete giren acentenin açılışı coşkuyla gerçekleşti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, açılışını yaptıkları BONEGA Turizm Acentesinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

İş Adamı Arif Önkol ve Abdurrahman Acar Vekil Kaçar, Belediye Başkanı Demirkol, İlçe Başkanı Canpolat ve diğer tüm davetlilere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini ilettiler.

Yapılan dilek ve temenni konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapılarak BONEGA Turizm Acentesi hizmete girmiş oldu. 


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195