Title of a News Article

Borsada bir Ofis birimi daha açıldı

Borsada bir Ofis birimi daha açıldı
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ihracata yönelik destek ofisi protokolü imzaladı. Protokolün ilk imzalarını atan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, ‘İmzalanan bu protokolün hayırlı olmasını dileyerek,bu projede ihracat sayılarımızın artması ve bu konuda A’dan Z’ye bilgi sahibi olunması amaçlanmaktadır’ ifadelerini kullandılar.  
Şanlıurfa Ticaret Borsası bünyesinde kurulan İhracat Destek Ofisi, ihracata yönelik her anlamda hizmet verecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından tüm yetkilerin sağlanması planlanan İhracata Destek Ofisi Şanlıurfalı yatırımcıları bekliyor. 
İmzalanan bu protokol, Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yetkilendirmesine dayalı olarak, Şanlıurfa Ticaret Borsası’na bağlı üyelerine, başta devlet yatırımları olmak üzere ihracata ilişkin uygulamalar ve Pazar araştırma bilgi kaynakları hakkında düzenli bilgiler verebilecek. İhracat Destek Ofisi’nin kurulması ve hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin usul ve esasları kapsıyor. 
Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, konuyla ilgili açıklamada bulunarak, ‘Protokolün ihracatçı üyelerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. İhracata yönelik, tüm detaylar bu ofiste mevcut. İş Dünyasındaki insanlarımızın ihracata yönelik atacakları her adımda yanları olacağız. İhracat Destek Ofisimiz hizmete girmiştir. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195