Title of a News Article

'Bütün çalışanların yüzünü güldürecek'

'Bütün çalışanların yüzünü güldürecek'
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika temmuz ayında maaşlara zamla ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de temmuz ayını işaret ederek, çalışanların yüzünü güldürecek düzenlemeyi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den milyonları ilgilendiren Temmuz zammı açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız" ifadelerini kullanmasının ardından bir açıklama da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Bilgin, " Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi gerçekleştireceğiz." dedi.

BAKAN BİLGİN'DEN SON DAKİKA TEMMUZ ZAMMI AÇIKLAMASI

Temmuz zammı için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Bakan Bilgin, "Enflasyonun tahribatlarına karşı çalışanların emeğini korumak bizim vazifemiz. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz" dedi.

Temmuz ayına işaret eden Bakan Bilgin, "Sadece kamu çalışanlarıyla emeklileri değil özel sektör emeklileriyle bağkurlulara da çeşitli konumlarda bulunan emekliler dahil hepsini kapsayan sadece enflasyon farkını değil onların sosyal konumlarını destekleyecek çalışma sürdürüyoruz" açıklamasını yaptı.

ERDOĞAN: HER KESİMİ RAHATLATACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün "Son 20 yılda asgari ücreti yüzde 200'e yakın artırdık. Temmuz ayında enflasyon farkları ile milletimizin her kesimini rahatlatacağız" demişti.

Enflasyon sorununun 2023 Şubat ve Mart aylarından sonra geride kalacağını belirten Erdoğan, "Rusya-Ukrayna savaşının enerji fiyatlarındaki artışının etkisi olmasaydı hedeflerimize ulaşabilirdik. Savaş, hedeflerimizin yıl sonuna kaymasına neden oldu" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195