Title of a News Article

Çalışmalarda mutlu son yaklaşıyor

Çalışmalarda mutlu son yaklaşıyor
banner206

Şanlıurfa'da, Gıda İmalatçıları Sitesi ve bölgedeki kooperatiflerde yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Bu kapsamda, Gıda İmalatçıları Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mahmut Hancıoğlu,  "Hizmet sizden, istihdam bizden" diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, alt ve üst yapıya vermiş oldukları  desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gıda İmalatçıları Sitesi ve bölgede bulunan diğer kooperatiflerde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Yapılan bu çalışmalar site sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Şanlıurfa Gıda İmalatçıları Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mahmut Kaytan da bir açıklama  yaparak bölgedeki esnaf adına teşekkür mesajı yayımladı.

Hancıoğlu, mesajında şunları söyledi;

“Şanlıurfa’nın kalkınmasının sanayileşme ile, sanayileşmenin ise altyapı çalışmalarıyla mümkün olacağının farkındayız. Bu fikrimizi her platformda yüksek sesle haykırdık. Zeynel Başkanımızın talimatıyla sorunlarımıza neşter vuruldu ve belediyeyi ilgilendiren konulardaki eksikliklerimiz giderildi. Bu saatten sonra sorunları konuşmak yerine yatırımları ve istihdamı arttırma konusunda neler yapabileceğimizi konuşacağız. Kurumlarımız hizmeti sundukça bizler de istihdam oluşturmak için azami gayret göstereceğiz. Hizmet sizden, istihdam bizden diyoruz."

"ŞANLIURFA'YA YATIRIM YAPIN"

Şanlıurfa için yatırım çağrısında da bulunan Başkan Yardımcısı Kaytan şu ifadelerle ilgililere seslendi:

"Ben yerli ve yabancı tüm müteşebbislere sesleniyorum ve Şanlıurfa’ya yatırım yapın diyorum. Bu süreçte sürekli yardım ve desteklerini gördüğümüz Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Şefik Bakay Ağabeyimize de özellikle teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa yapılan bu hizmetleri unutmayacaktır."

"ŞANLIURFA HEPİMİZİN DİYEBİLMELİYİZ"

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) 30’ar dönümlük yerlerin Büyükşehir ve Haliliye Belediyesi'ne tahsis edilmesi konusuna da değinen ve aynı zamanda kendisi de OSB yönetim kurulu üyesi olan Başkan Yardımcısı Kaytan “Bazı belediyelerimizle nasıl sanayileşiriz, nasıl istihdama katkı sunarız diye sürekli istişarelerde bulunduk. Bu istişareler neticesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi ve Haliliye Belediyesi'ne 30’ar dönümlük yer tahsisi gerçekleştirdik. İki belediyemiz bu alanlardan toplam 3 bin kişilik istihdam oluşturma adına çalışmalar yürütüyorlar. Sanayilerimizin hangi belediye sınırları içerisinde olduğuna takılmadan, ‘Şanlıurfa hepimizin’ diyebilmeliyiz. Bu anlamda diğer belediyelerimizle de ortak çalışmalar yürütmek istiyoruz. Bilmeliyiz ki eğer bu memleketi bacası tüten fabrikalarla donatmazsak, tüten dumanlar sigaradan, nargileden veya uyuşturucudan olur ve bu işin suçu ve günahı da bizlere ait olur. Çalışmaları beraberce yürüttüğümüz ve desteklerini bizlerden esirgemeyen sayın Valimiz Abdullah Erin’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a, ŞUTSO Başkanımız Halil Peltek'e ve OSB Bölge Müdür Vekilimiz Osman Oktay’a Şanlıurfa adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142