Title of a News Article

Çelik'ten iki önemli ziyaret

Çelik'ten iki önemli ziyaret
banner206
Gıda tarım ve Hayvancılık| Bakanı Faruk Çelik , Şanlıurfa Esnaf Sanatkâr Odaları birliği Başkanı Şefik Bakay ve Tes-iş Sendikası şube Başkanı Ramazan Düzmeyi ziyaret etti


Bakan çelik ilk olarak Tes-iş sendikasına geldi.  Hafta sonu yapılan TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 11.Olağan genel kurulunda TES-İŞ Sendikası Şube Başkanlığına tekrar seçilen Ramazan Düzme’ye Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’dan tebrik ziyareti.
35 yıl ve 11 Dönemdir TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevine tekrar seçilen Ramazan Düzme’yi Bakan Çelik, Türk-iş Başkanı Ergün Atalay, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Türk-iş Genel Eğitim Sekreteri Eyüp Alemdar  ziyaret ederek, tebrik ve başarı dileklerini bildirdiler.

Bakan Çelik, Ramazan Başkan bizim Ağabeyimizdir, Kongresine katılamadık, bu gün değerli kardeşim Türk-iş Genel Başkanı ile birlikte ziyaret ettik, kendisini tebrik ediyoruz. Dedi.
Bakan Çelik Tes-iş sendikasında sonra Esnaf Sanatkar Odaları Birlikğine geçti. Burada Başkan Şefik Bakay tarafından karşılanan Bakan Çelik, Türk-iş Genel BAşkanı Ergün Atalay ve Esnaf Odlaları Birliği Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Esnaf odasında esnafın sorunlarını dinlediler. 


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195